Neem telefonisch contact op via 020 - 82 24 570. Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.

Of maak online een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak afspraak

Heeft u liever dat we u op een later tijdstip terug bellen?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel me terug

Levensverzekeringen

Een levensverzekering heeft als onderwerp het leven én de dood. Voor bijna elk denkbare situatie kunt u een levensverzekering afsluiten. De meeste bekende zijn de uitvaartverzekering, de overlijdensrisicoverzekering en de kapitaalverzekering.

Een uitvaartverzekering dekt (geheel of gedeeltelijk) de kosten van de uitvaart. Dit kan in diverse vormen: een naturaverzekering, een geldverzekering of een combinatie daarvan. Een goed advies ligt aan de basis van de juiste uitvaartverzekering, want nog altijd geldt: zoveel mensen, zoveel wensen.

De overlijdensrisicoverzekering keert een verzekerd kapitaal uit bij het overlijden van de verzekerde. Deze verzekering wordt vaak in combinatie met een hypotheek gesloten of ter voorkoming van financiële problemen als bijv. de kostwinner onverwacht komt te overlijden. Het vaststellen van het juiste verzekerde kapitaal vereist een goede inventarisatie van de risico’s die u loopt. Daarbij kunnen wij u met raad en daad ondersteunen.

Met de kapitaalverzekering tenslotte bouwt u een vermogen op dat op enig moment tot uitkering komt. Dit kan zijn als aanvulling op uw pensioen of voor de aflossing van uw hypotheek. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met de situatie als een verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering komt te overlijden. Met de juiste bepaling van het verzekerde kapitaal kunt u de toekomst in financieel opzicht in ieder geval onbezorgd tegemoet zien.

Wilt u meer weten over de levensverzekeringen? Neemt in dat geval contact met ons op.

Partners
My image My image